Kundeuttalelser

Snøstopper tak

Kjempebra utført arbeid med å sette opp snøfangere på tak. Fagfolk på høyt nivå. Lette å kommunisere med. God pris. Raskt på banen og fikk utført jobben bare få dager etter avtale. Meget serviceinnstilt bedrift. Tar ansvar. Alt i alt veldig fornøyd og kommer til å bruke de ved en seinere anledning også.
Håvard, Skien, 21. nov. 2022

Blikkenslager

Svært hyggelige og arbeidsomme karer som kom til avtalt tid og gjennomførte jobben effektivt. God kommunikasjon undervegs.
Liz, Snarøya, 3. nov. 2022

Sjekk og bytte av tak

God kommunikasjon både før under og etter. Ryddig og fint rundt huset også etter endt jobb. Holdt seg til plan og avtaler.
Kristine, Vettre, 21. okt. 2022

Utbedring reparasjoner hus og tak

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet AK bygg har utført på taket 🙂
Sylvi, Kongsberg, 20. okt. 2022

Takrenner

Effektiv og fint gjennomført jobb. Kan anbefales!
Birgitte, Oslo, 26. sep. 2022
Taktekking

Ak Bygg har gjort nødvendig rehabilitering av pipe. Det utførte arbeidet ser bra ut og det ble etter hvert valgt en tilfredsstillende løsning. Det var god kontakt med selskapet underveis og godt samarbeid med selskapets folk. Raskt og ryddig gjennomført.
Fredrik, Oslo, 22. sep. 2022

Skifte takrenner

Godt fornøyd med utførelsen av arbeidet. Litt treg start, men totalt sett fornøyd. Kan anbefales:)
Espen, Oslo, 4. aug. 2022

Snøfangere

AK bygg AS er litt rotete i kommunikasjonen, men de leverer. Når arbeidet først kom igang leverte de kjapt og problemfritt.
Julie, Oslo, 1. aug. 2022

Sette opp snøfangere på hus garasje

Hyggelige og faglige folk.
Anne-Kari, Porsgrunn, 19. juli 2022

Ferdigstille kledning

God kommunikasjon og ryddige avtaler med hyggelige håndtverkere som gjorde jobben til avtalt pris. Håndverksmessige gode løsninger og serviceminded oppfølging fra firmaet.
Morten, Sandefjord, 12. juli 2022

Takrenner og blikk

Profesjonell og tillitsvekkende i tilbudsfasen. God kommikasjon underveis, og arbeidet ble utført i henhold til avtale. Ytterligere nødvendige utbedringer som ble avdekket ble priset, og arbeidet ble utført i samme periode. Meget fornøyd med sluttresultatet. Selv naboen ble imponert over takfornyelsen, og bestilte samme oppdrag fra AK Bygg AS.
Jan, Fjellhamar, 11. juli 2022

Montere snøfangere

Veldig hyggelige, fornuftig pris, god kreativitet og god kvalitet på arbeidet. Trekker en stjerne fordi det ikke er så positivt at jeg måtte vente 3 måneder fra første gang de sa de skulle komme til de faktisk kom. Skal da tillegges at jobben ikke hastet spesielt og at de er så hyggelige at det er vanskelig å bli spesielt sint likevel. Kan dog jobbe litt med forventningsstyringen 🙂
Cato, Jar, 7. juli 2022

Skifte tak og vindskier på kjellernedgang

Veldig fornøyd med arbeidet- kjellernedgangen ble strålende!
Gro, Sandefjord, 6. juli 2022

Nytt tak på tomannsbolig

AK Bygg AS byttet tak, foret ut vegger, la ny isolasjon og ny vedlikeholdsfri panel hos oss og vår nabo (tomannsbolig) på Jeløya i Moss. Boligen fra 70-tallet fikk et solid og moderne ansiktsløft, til glede for oss selv og forbipasserende i gaten. AK fremstår som proffe, forstår oppgaven godt, kommer med gode innspill underveis og er løsningsorienterte. Resultatet ble et fresht hus vi er stolte av, gjort av håndverkere som kan greiene sine. De bruker tiden det tar for å få det ordentlig bra, og tar hensyn til både oss (med småbarn) og nabofreden. Takk for vel utført jobb!
Kjetil, Moss, 5. juli 2022

Nytt tak og kledning

Satte i gang raskt etter kontrakten ble skrevet og ferdig til avtalt tid. God kommunikasjon gjennom hele prosessen og jobben ble gjort til en bra pris kontra andre tilbud jeg fikk. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste hvis du har planer om å fornye taket ditt!
Nicholas, Sandefjord, 2. juli 2022

Lekkasje i tak

Kom raskt i gang med arbeidet, ryddet opp og var effektive. Hjalp også til med rapport til forsikringsselskapet i etterkant. Lett å kommunisere med. Anbefales🤩
Cecilie, Moss, 28. juni 2022

Bytte en takrenne

Veldig god service og veldig raskt utført, er å anbefale , bruker de gjerne igjen.
Roger, Drammen, 27. juni 2022

Taklegging

Veldig flinke folk. Godt og effektivt arbeid. Veldig ryddige underveis.
Christine, Tolvsrød, 18. juni 2022
Sjekk av tak

Spyling av gammel lakk/maling fra tak og ny maling/lakkering ble utført raskt og effektivt og i henhold til avtale. AK Bygg gjorde jobben på to dager, raskere enn forventet. God kommunikasjon med firmaet.
Bjørn, Fetsund, 16. juni 2022

Vurdering/renovering av tak

De kom til rett tid og gjennomførte arbeidet slik som avtalt. Alt ble ryddet og rengjort slik som avtalt. Anbefales !!
Alf, Tolvsrød, 25. mai 2022
Skifte av takstein

Yrkesstolthet står høyt i kurs hos denne gjengen, de er opptatt av å utføre jobben på skikkelig måte. Daglig leder er tilgjengelig for sine kunder og er opptatt av å etterlate seg godt inntrykk og ivareta sitt gode navn og rykte. Anbefales på det sterkeste.
Ahmed, Nesøya, 3. mars 2022

Reparasjon av tak på tilbygg, 18-20 kvm

Kom litt for sent i gang, men virker som godt og solid arbeid. Spesielt fint at det ble ryddet før 17.mai, og at alt ble perfekt ryddet da reparasjonen var ferdig.
Lillian, Asker, 28. feb. 2022

Beslag på vindskiene

Veldig fornøyd med jobben. Kom når de skulle og gjorde det vi var blitt enige om. Ikke fått regningen enda, men regner med det blir til avtalt pris.
Lisbeth, Oslo, 25. feb. 2022

Bytte tak

Jobben var å bytte komplett tak på huset vårt med papp/lekter/grader/vindskier/takrenner osv. Fra første stund har jeg opplevd AK Bygg som en pålitelig og ryddig bedrift med meget god kommuniksjon før og underveis, god pris og ikke minst kvaliteten på arbeidet. Begynte jobben til avtalt tid og fullførte med stil innenfor avtalt tidsperiode. Flinke arbeidere som hver dag ryddet godt opp etter seg før de gikk hjem. Nå har huset fått et veldig fint tak og jeg er imponert av arbeidet som er gjort. Anbefaler gjerne denne bedriften videre!
Tore, Sandefjord, 25. feb. 2022

Tetting rundt pipe og erstatte ødelagt takstein

Godt gjennomført jobb til avtalt pris og tid.
Thomas, Slependen, 25. feb. 2022

Div. rep på bad

Flinke håndtverkere, hjelpsome, og veldig løsningsorienterte. Topp service.
Åste, Skien, 21. feb. 2022

Ny takstein

Kjempe fornøyd med utført jobb med vårt tak, Ble mere jobb med dette taket en planlagt . Fikk en god pris å ble utført meget bra . Arbeids stedet ble ryddet og holdt orden , God kommunikasjon under hele bygge prosessen Så jeg kommer til å bruke AK bygg på mitt neste prosjekt . Kan trygt anbefale AK bygg til neste.
Chris, Tolvsrød, 26. jan. 2022

Installering av takstige

God kommunikasjon gjennom hele prosessen. God pris. De var raskt på plass og utførte jobben effektivt og bra. Ville brukt AK bygg igjen. Anbefales!
Tuva, Sandefjord, 24. jan. 2022

Ønsker du å bestille en
GRATIS befaring?

Vi er klare til å hjelpe deg videre!